Dugo iščekivani događaj StarCraft II zajednice napokon dolazi na svoje! Dana 23.11.2019. godine od 18:00h održava se StarCraft II gledaonica (iliti BarCraft) turnira Homestory cup XX.

Kratak uvod za one koji nisu točno sigurni što je to BarCraft.
BarCraft je organizirano gledanje određenog StarCraft II turnira u unaprijed određenom prostoru.
Takvo grupno praćenje StarCraft II turnira postaje sve popularniji fenomen u svijetu. Princip je isti kao i gledanje nogometa u lokalnom kafiću, samo što se u slučaju BarCrafta prati okršaj određeni turnir najpopularnijeg RTS-a na svijetu. StarCraft je igra koja nudi nebrojeno mnogo strategija i načina igranja. Ne postoji jedna savršena, nepobjediva strategija ili isti takav igrač. Zbog toga je StarCraft i postao omiljen gledalački e-sport – svaki meč nudi nešto novo i neočekivano bez potrebnog predznanja o samoj igri.

No, kako bismo BarCraft i organizirali, prijeko nam je potrebna vaša pomoć. Za organizaciju je potrebno uložiti novčana sredstva odnosno, potrebno je platiti prostor, priskrbiti piće, organizirati prostor, pripremiti stream i mnogo drugih stvari.
Nakon nekoliko pokušaja pronalaska prostora koji zadovoljava naša potraživanja, isti smo uspjeli pronaći u DVD Trnje (Dobrovoljno vatrogasno društvo Trnje) u Zagrebu. Glavni cilj kod traženja prostora je bio dostupna lokacija – lak dolazak javnim ili osobnim prijevozom. Da ne dužim previše, u ostatku članka navodim detalje organizacije.

Detalji:
Prostor – cijena prostora iznosi 1.500,00 kn.
Jednostavnom matematičkom računicom 1500:30 = 50 dolazimo do razloga zašto se ulaz naplaćuje po 50 kn “po glavi” kako bi se pokrili troškovi prostora.
Piće – piće će biti priskrbljeno od strane udruge E-sports Croatia te bi se svako piće naplaćivalo 10,00 kn – koliko popiješ toliko potrošiš. Od pića bi se ponudilo ono najosnovnije (pivo, sokovi, a ukoliko netko ima želju za kojim drugim pićem, molim da se napiše u komentaru članka).
Video & Audio – pokriveno od strane udruge E-sports Croatia
Grickalice – slane kokice po nekoj simboličnoj cijeni

Kako su mjesta limitirna potrebno je uplatiti 50 kn (7,00 € / 7,50 $ – uplata ide na Paypal) kao potvrdu dolaska na događaj.
Ukoliko netko dolazi sa vama, potrebno je uplatiti iznos za broj osoba koji sa vama dolazi te napisati puno ime i prezime te Starcraft II ingame nick (ukoliko postoji) svih osoba koje dolaze. Osoba koja uplati putem PayPala biti će kontaktirana putem e-maila kako bi se potvrdio dolazak.
Osobe koje nemaju mogućnost plaćanja PayPalom mogu kontaktirati jednog od administratora udruge za dogovor oko drugačijeg načina plaćanja. Kontakti administratora će biti napisani na začelju članka.
Osobe koje unaprijed uplate iznos imati će pravo na piće dobrodošlice (Baneling bust ili Psi storm)
Link za uplatu i rezervaciju mjesta na Barcraftu:

https://paypal.me/esportscroatia?locale.x=en_US

Lokacija mjesta održavanja događaja> https://www.google.com/maps?q=Dvd+trnje+zagreb&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ved=0ahUKEwjUmLOBrd3lAhUu-yoKHRxNDA8Q_AUIEigB

Za sva ostala pitanja i informacije obratite se članovima administracije udruge E-sports Croatia:
Marko Sinković – SINke (discord)
Vedran Golubić – Tegla (discord)
Boris Panić – Bokhos (discord)
Ivan Majdandžić – Cyrus (discord)
Ili putem e-maila: pisma@e-sports.hr

Hvala i vidimo se na Barcraftu!!!!!!!!!!


Trenutni popis ljudi koji dolaze…. Javite mi se putem discorda ako nekoga nisam stavio 🙂


5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes