BarCraft i BlizzCon WCS Global Finals stream na hrvatskom jeziku!

BarCraft i BlizzCon WCS Global Finals stream na hrvatskom jeziku!

Tradicionalni događaj kojeg organizira Blizzard svake godine u studenome, Blizzcon, ove godine službeno pokriva i naša mala udruga! Od 6. do 7. studenog, u Anaheimu se odvija veliki događaj kojeg pohađaju tisuće fanova igara World of Warcrafta, StarCrafta, Diabla, Hearthstonea i ostalih igara Blizzardove franšize. Mi ćemo pratiti i po prvi put na hrvatskom komentirati WCS Global Finals iz našeg studija!

Kao što možete vidjeti na službenim stranicama WCS-a, streamat ćemo na našem novog Twitch.tv kanalu, a VOD-ovi će biti na našeg YouTube kanalu. Osim streamova, u planu je organiziranje manjeg BarCrafta povodom samog eventa koji bi se odvijao u prostorijama udruge na Trešnjevci (Zagrebu), a detalje o tome javiti ćemo kroz narednih nekoliko dana. U narednom razdoblju krećemo s organizacijom manjih turnira, zanimljivih aktivnosti i praćenjem turnira koji će se organizirati od strane većih organizacija, kako postoje naznake da su Dreamhack, MLG i ESL zainteresirani za organiziranje natjecanja za idući nastavak  igre.

Capture

Stream: http://www.twitch.tv/esl_esportshr

VOD-ovi: https://www.youtube.com/eSportsCroatia

Blizzcon je ogroman događaj gdje dolaze fanovi iz cijelog svijeta i imaju prilike gledati najbolje igrače Blizzardovih igara kako se natječu za velike nagrade, igrati najnovije Blizzardove naslove i sudjelovati u panelima s umjetnicima i dizajnerima igara, dobivati nagrade ili gledati uživo koncert Linkin Parka.  Oni manje sretni mogu kupiti Virtualnu kartu i gledati događaj preko službenog streama. Ako nemate niti za to, vrijeme je da ponovno zaigrate malo Heart of the Swarm, jer Legacy of the Void beta službeno završava, a mi se vraćamo korijenima udruge i igri StarCraft 2.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |October 24th, 2015|Starcraft 2|5 Comments
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.