CLL Season 4 – Grupe, upute i promjene pravila

CLL Season 4 – Grupe, upute i promjene pravila

Krenula je još jedna sezona Croatian LoL Leaguea kojeg nam je omogućio Logitech. Grupna faza će trajati ukupno tri tjedna, dok će playoffi nastupiti nakon grupne faze.

Lige i grupe

Lige možete naći ovdje. D lige neće biti ovu sezonu pošto se nije prijavio dovoljan broj timova. Svaka liga je podijeljena na dvije ravnopravne grupe (nedajte se zbuniti s “Group A i Group B na challongeu, tu bi trebalo pisati npr A1 i A2, ali nismo u mogućnosti to promijeniti). Top 4 iz grupa igraju playoffe u svojoj ligi.

Raspored igranja

Raspored igranja možete naći klikom na “Brackets” na stranici turnira te klikom na “Matches” u svojoj grupi. Za primjer možete kliknuti na “Matches” za A ligu. Matchevi moraju krenuti do navedenog datuma, a možete dogovoriti odigravanje i do tjedan dana prije.

Promjene pravila

Glavne promjene pravila:

  • Best-of-3 matchevi u grupama
  • Prijavljivanje rezultata putem PM-a adminu zaduženom za vašu ligu – detaljno opisano u pravilima
  • 3 promjene lineupa po sezoni, ali moraju biti najmanje 24h prije nekog matcha (pod promjenu lineupa se smatra upisivanje novih igrača) – također nemojte mijenjati ime niti sliku tijekom turnira.

Kladionica

Većina matcheva je dodana na našu zabavnu kladionicu. Od sada ćete se moći kladiti kolo unaprijed na pobjednika gotovo svih susreta.

Ban lista

Svatko tko se učestalo ne bude pridržavao pravila ili izostao s više od dva matcha će završiti na banlisti. Ti timovi i igrači neće moći više nastupati na našim turnirima. Molimo vas na pažnju i da poštujete druge igrače.

Stream

Uskoro ćemo napraviti način preko kojeg ćete se moći javiti nama nakon što dogovorite termin matcha. Ukoliko budemo raspoloživi, probat ćemo streamati vaš match. Više o streamu uskoro.

Dodatni komentar

Odmah nakon čitanja ovog posta pošaljite PM protivničkim timovima i probajte dogovoriti neki termin.

Neki timovi na prvi pogled imaju vrlo nisko rangirane igrače, a smješteni su u visoke lige. To su timovi s EUW koji su nam poslali svoje rankove tamo, dok na EUNE ne igraju aktivno.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |May 27th, 2015|League of Legends|4 Comments
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.