CSHR Championship 2

CSHR Championship 2

U cijelosti vam prenosimo novost CSHR portala vezanu za njihovo veliko natjecanje:

Nakon dugog planiranja i napornog rada napokon smo spremni objaviti našu novu ligu: CSHR Championship 2! Prije nego krenemo u detalje i format natjecanja, provjerite kratki teaser druge sezone ovog natjecanja.

LAN završnica u Warp Omegi u Karlovcu

Naša velika želja je uvijek bila napraviti LAN natjecanje, te smo s tim ciljem krenili u planiranje ovog projekta. Veliko nam je zadovoljstvo objaviti da smo uspjeli postići dogovor s ljudima iz Warp Omege u Karlovcu te da će se završnica CSHR Championshipa 2 održati u njihovom moderno opremljenom gaming centru 3. listopada!

cshr championship, cshr liga, cshr lan, karlovac lan, karlovac csgo, balkan csgo, balkan cs lan, hrvatska cs lan

Za timove iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, BiH, Albanije i Makedonije

Vremensko ograničavanje završnice na jedan dan bilo je neizbježno za natjecanje koje je otvoreno za sve zemlje regije (Hrvatska, BiH, Slovenija, Srbija, Makedonija, Crna Gora i Albanija) – jednostavno smo htjeli izbjeći da igrači koji su ionako novčano limitirani moraju izdvajati novac na noćenja. Zbog toga smo se odlučili na sljedeći sustav natjecanja.

cshr championship, cshr liga, cshr lan, karlovac lan, karlovac csgo, balkan csgo, balkan cs lan, hrvatska cs lan

Sustav natjecanja

1.) Online kvalifikacije – 50 kn za domaću scenu, ali i šansu za ulazak u glavni dio natjecanja

Online kvalifikacije će se odvijati u dva kruga “double elimination Best-of-1″ kvalifikacija. 4 najbolje plasirana tima prolaze u ligu.

    1.  Kvalifkacijski kup: Četvrtak 27.8. od 20:00h – prvi dio, Nedjelja 30.8. od 18:00h – preostali mečevi.
    2.  Kvalifikacijski kup: Četvrtak 3.9. od 20:00h – prvi dio, Nedjelja 6.9. od 18:00h – preostali mečevi.

Prijava za kvalifikacijski kup za svaki tim iznosi 50 KN (8 EUR ili 9 USD za one ekipe koje nisu iz Hrvatske), a novac od uplata se u cijelosti biti prebačen u nagradni fond natjecanja. Svaka prijava je direktna pomoć razvoju domaćeg Counter-strikea! Timovi koji se ne uspiju kvalificirati u prvom kupu mogu prisustvovati i u drugom ukoliko ponovno uplate traženi iznos.

2.) Online liga – Četvrtkom i nedjeljom prijenosi mečeva 8 najboljih

Online liga za 8 kvalificiranih ekipa će se održati između 10.9. i 27.9. Igrat će se četvrtkom i nedjeljom od 19:00h nadalje, a svi mečevi lige biti će prenošeni na CSHR twitch kanalu. Za ovu sezonu CSHR Championshipa planiramo bolju produkcijustreama, highlighte mečeva, intervjue i nagradne igre.

3.) LAN završnica – 4 najbolja tima iz regije u Karlovcu

Zbog ograničenja vremena, odabir sustava natjecanja nije bio lagan zadatak. Odlučili smo se za “double elimination Best-of-3″ sustav natjecanja sa samo 4 ekipe na LAN završnici jer smatramo da taj sistem minimizira faktor sreće i osigurava da će najbolja ekipa zaista uzeti prvo mjesto. Cijeli nagradni fond biti će raspodijeljen prema rezultatima LAN završnice.

Nagrade

Trenutni fond nagrada je 2000 kn, no to nije krajnji iznos. U njega će se dodati sav novac od prijavljenih ekipa – npr. ukoliko se prijavi 40 ekipa kroz 2 kvalifikacijska kupa, fond nagrada će iznositi 4000 kn. Osim toga, još uvijek smo u kontaktu s potencijalnim sponzorima koji bi mogli dodatno proširiti nagradni fond, bilo hardverom ili novcem. O rastu nagradnog fonda biti ćete obaviješteni putem CSHR Facebook stranice.

Ukoliko ste zainteresirani da podržite natjecanje (sponzorski ili medijski) javite nam se na email adresu zvonimirburazin@gmail.com.

Prijave

Za prijaviti se igrati kvalifikacije je potrebno učiniti dvije stvari:

  • Uplatiti kotazaciju na račun PBZ banke u Hrvatskoj (IBAN: HR7923400093102529548, Leonardo Bujas) ili na PayPal email adresu flegma@gmail.com. Kod uplate je obvezno staviti i ime time za koji se kotizacija uplaćuje. Potvrdu o uplati tim je obvezan poslati na flegma@gmail.com s naslovom “Uplata za CSHR Championship 2: IME_TIMA” minimalno 4 sata prije početka kvalifikacijskog kupa.
  • Napraviti account na ESL-u za tim i igrače.
  • Prijaviti se na prvi kvalifikacijski kup te osigurati svoj server za igru!

Detaljna pravila lige dostupna su za download na linku.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |August 15th, 2015|Counter Strike|2 Comments
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.