Dijelimo karte za “All Work All Play” E-Sports live prijenos u Cineplexx kinima

Dijelimo karte za “All Work All Play” E-Sports live prijenos u Cineplexx kinima

U suradnji sa Cineplexx kinima, organiziramo giveaway od 5 puta po dvije karte za nadolazeći “All Work All Play”, 28.7. u Cineplexx Centar Kaptol u Zagrebu i Cineplexx City Center One u Splitu. Događanje se sastoji od uvodnog E-Sports dokumentarca, nakon kojeg slijedi prijenos s Intel Extreme Masters-a.

Kako sudjelovati

Sve što je potrebno za ući u “bubanj” je:

  1. Registrirati se na e-sports.hr
  2. Lajkati, shareati te u komentaru Facebook objave ostaviti svoj username s kojim ste registrirani na e-sports.hr

Pobjednike će se nasumično izvlačiti i objaviti 22.07.2015, a kontaktirat ćemo ih putem Facebooka. Molimo da koristite vaša prava imena na Facebooku.

Više o “All Work All Play”

Prvi u nizu događanja u sklopu projekta E-sports u kinima je All work all Play: The Pursuit of eSports Glory LIVE, dokumentarni film o elitnom, profesionalnom ESL-ovom gejmerskom turniru Intel Extreme Masters. Odmah nakon filma uslijedit će E-sports spektakl uživo koji će uključivati igre s najboljim igračima, gostovanja slavnih osoba iz svijeta E-sportsa, postavljanje pitanja pred publikom u studiju te druge ekskluzivne sadržaje osmišljene za ljubitelje igara. Dokumentarni film producentice Christine O’Mally i snimatelja Patricka Creadona, prikazuje najbolje igrače i poznate osobe iz svijeta E-sportsa te pruža novi pogled na ovaj sve popularniji sport. Posebno zanimljive bit će snimke iza kulisa priprema za Intel Extreme Masters, najdugovječniji globalni profesionalni gejmerski turnir.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |July 16th, 2015|General|2 Comments
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.