Dota 2 patch 6.84 i The International Compendium

Dota 2 patch 6.84 i The International Compendium

Došlo je ono doba godine koje čeka svaki Dota igrač, čitanje izmjena novog patcha i pripreme za najveći esports turnir u povijesti – The International 5. 

Sam patch 6.84 unosi velike promjene u igru u tjera igrača da promatra igru na potpuno drugačiji način. Prve izmjene su vezane uz gold i znatno smanjuju comeback faktor, više golda se dobiva za individualno gankanje a manje za samo farmanje. Takve izmjene će produljiti početni dio igre, ali smanjiti posljednji dio igre gdje se igrači boje uletiti na raxove i tier 3 tornjeve jer neprijatelj dobiva previše golda ako cijeli tim padne.

Što se samih heroja tiče, Sniper i Troll su dobili zaslužene nerfove (iako je Troll još uvijek igriv), do su najviše buffani intelligence heroje i heroji koji su dobili aghanims buffove (Alchemist, Nyx, Centaur, Lifestealer…). Support heroji su buffani indirektno kroz wardove koji se sada stackaju na jedno mjesto u inventaru te spajanjem meka i arcane bootsa u novi item pod nazivom Guardian Greaves. Osim tog novog itema, zanimljivi su Enchanted Mango koji donosi +1 hp regen, Moon Shard koji donosi veći attack speed, Lotus Orb koji omogućuje vraćanje magic napada casteru te Octarine Core koji smanjuje sve cooldownove za 25%. Sve ostale izmjene možete pronaći na ovom linku

Patch hype odmah se prenosi na The International 5, za kojeg je Valve izdao Compendium. Četvrtina iznosa kupljenih Compendiuma odlazi na nagradni fond samog turnira, a trenutni iznos je prošao 4,5 milijuna (prošle godine je bio 10m USD, a ove godine bi mogao ići preko 15m USD). Trenutno je prvi challenge u Compendiumu pogađanje 10 timova koji su direktno pozvani na turnir, a unutar igre možete stalno dobivati bonuse i uz njega dobivati ingame nagrade (wardove, skinove, emotikone itd.)

Compendium

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |May 3rd, 2015|Dota 2|2 Comments
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.