Peti tjedan EU LCS-a nam donosi “El Clasico”, sudar dva trenutno najbolja tima Europe, SK Gaming i Fnatic koji imaju imaju šansu biti prvi koji će pobijediti SK ove sezone. Elements ulaze u ovaj tjedan sa novim top lanerom Kevinom za kojeg se nadaju kako će pomoći timu riješiti njihove probleme, dok Gambit Gaming izgleda puno bolje nego na početku splita i žele nastaviti svoj 3 win streak.

Game 1 : Roccat VS Copenhagen Wolves – CW win 42:08

Screenshot_1

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Copehnagen Wolves uzima dosta laganu pobjedu protiv Roccata koji su trenuto na losing streaku i sjede na dnu poretka uz MYM, dok se CW očigledno bude i postaju sve bolji. Freeze je igrao Dravena, koji nije uobičajeni meta pick, treći put ove sezone i ponovno pobijedio što znači da ćemo ga u budučnosti možda sve češće viđati. Sve u svemu očekivana pobjeda CW-a uz male greške koje su nepotrebno produljile game, ali ništa jako bitno.

 

Game 2 :  Elements VS Giants Gaming – GIA win 42:03

Screenshot_2

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Šansa za Elementse da prekinu svoj 3 game losing streak protiv Giants Gaminga koji nisu pobijedili niti jedan game nakon prvog tjedna. Cijeli game je izgledao kao lagani win za EL kao što su svi i očekivali, ali onda Fr3deric uspijeva ukrasti Barona te GIA s tim Baronom počinje siege-ati bottom Tower. Rekkles, Nyph i Kev1n bespotrebno umiru pod Towerom, a GIA iz tog jednog pusha uspijevaju završiti game te ostavljaju EL mnogo toga o čemu moraju razmišljati jer ovakve stvari se ne smiju dešavati timu koji ne prihvaća ništa ispod kvalifikacija za World Championship.

 

Game 3 :  Fantic VS SK Gaming – FNC win 43:27

Screenshot_3

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Došlo je vrijeme i za “El Clasico”, sudar 2 tenurno najbolja tima u Europi. Iznenađujuće ovo je bio prilično jednosmjeran game, Fnatic je vodio od samog početka sve do kraja unatoč tome što im je trebalo malo duže da završe, ali nikada nisu prepustili incijativu SK Gamingu nego je sve kretalo od Fnatica i njhovih playeva. Huni je bio apsolutna zvijer na Rumble-u, a SK nije imao riješenja za njega s obzirom na dosta slabu igru svih playera osim Forg1vena, ali on sam nije mogao spasiti već izgubljeni game.

 

Game 4 :  Meet Your Makers VS Gambit Gaming – GMB win 42:31

Screenshot_4

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Gambit Gaming nastavlja svoj winning streak i sada ima 4-0, dok je MYM i dalje na kraju poretka i ne izgledaju kao da će se to uskoro promijeniti. GMB je odigrao jako dobar game, ali kao i svi oni prije njih radi neke sitne pogreške koje ga produljuju za nekoliko minuta makar nikad ne prepuštaju vodstvo MYM-u koji je kao i svaki game do sada samo polako gubio bez ikakve inicijative da se nešto promijeni i bez ikakvih pokušaja da se vrate.

 

Game 5 :  Unicorns of Love VS H2K – H2K win 40:51

Screenshot_5

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

H2K uzima pobjedu protiv UOL-a te stavlja oba tima na 5-4 score što je jako dobro s obzirom da su oba tima nova u LCS-u i igraju bolje nego drugi koji imaju puno više iskustva. H2K izgleda puno bolje od dolaska kaSinga u tim koji uvelike pridonosi njihvoim nedavnim pobjedama, a i Ryu je počeo igrati na višoj razini pa je tako ovaj game imao nekoliko odličnih Shocwave-ova koji su pobijedili teamfightove. OUL igra malo slabije nego inače, ali ništa zabrinjavajuće i još uvijek mogu konkurirati za Top 3.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes