Povodom ponovnog otvaranja sitea uvodimo tjednu kolumnu LCS Recap u kojoj će biti sažet svaki dan EU i NA LCS-a. Ovdje ćete moći naći banove, End game scoreboard, VOD-ove te link za svaki gejm gdje možete vidjeti buildove, rune i masteriese iz tog gejma.

Drugi dan četvrtog tjedna donio nam je  veliko iznenađenje kada je Gambit Gaming pobijedio Elements, ali je i dokazao kako unutar Elementsa očigledno postoje neki veliki problemi koje trebaju riješiti čim prije ako planiraju konkurirati ostalim timovima. S druge strane SK Gaming je nastavio svoj winning streak i izgledaju jače nego ikad tako da ćemo morati pričekati još barem tjedan dana prije nego ih netko zaustavi.

Game 1: H2K Vs Roccat – H2K WIN 30:16

BANS

H2K Vs Roccat Bans

END-GAME SCOREBOARD

H2K Vs Roccat Scoreboard

ITEMS AND BUILDS 

YOUTUBE VOD

Nakon velike pobjede protiv Elementsa H2K uzima lagani win protiv Roccata koji je odigrao razočaravajući tjedan i za sada nije ispunio očekivanja i svoj puni potencijal. Također treba spomenuti da je KaSing odlično odigrao svoja prva dva gejma u timu i izgleda da je dobra zamjena za Voidlea koji je napustio tim.

 

Game 2: SK Gaming Vs Giants Gaming – SK WIN 45:50

BANS

SK Vs Giants Bans

END-GAME SCOREBOARD

SK Vs GIANTS Scoreboard

ITEMS AND BUILDS

YOUTUBE VOD 

SK nastavlja dominaciju makar su pokazali da niti oni nisu savršeni. Dali su previše prostora Giantsima, no oni, kao tim sa dna poretka, nisu to znali iskoristiti, ali zato su dali nadu timovima za sljedeći tjedan kako SK nije nepobjediv pa se nadamo kako će im netko pružiti dostojan otpor i pokušati prekinuti njhov winning streak.

 

Game 3: Gambit Vs Elements – GMB WIN 46:24

BANS

GMB Vs EL Bans

END-GAME SCOREBOARD

GMB Vs EL Scoreboard

ITEMS AND BUILDS 

YOUTUBE VOD 

Najveće iznenađenje tjedna, Gambit Gaming, polako se budi i pobjeđuje uspavane Elementse. Ovo je Gambit kakvog svi priželjkuju, kada se u njima probudi duh starog Moscow 5 tima, Edward “Thresh Prince” pogađa hookove, a Diamond dirigira cijelu igru iz jungle uz NiQ-a koji je imao iznenađujuće dobre gejmove ovaj tjedan. Elementsi nažalost nastavljaju svoje loše igre i padaju u poretku na četvrto mjesto te ne izgledaju kao “Super team” kakvim ih se smatra. Unatoč tome što su prošla već četiri tjedna oni još uvijek imaju očitih problema u timu koje moraju riješiti.

 

Game 4: Copenhagen Wolves Vs Fnatic – CW WIN 47:56

BANS

CW Vs Fnatic Bans

END-GAME SCOREBOARD

CW Vs Fnatic Scoreboard

ITEMS AND BUILDS 

YOUTUBE VOD 

Dugačak i pomalo kaotičan gejm sa dosta grešaka sa jedne i sa druge strane, CW je pokazao znakove temaplaya unatoč prosječnim performansima do sad te su nam dali do znanja kako oni još uvijek postoje i mogu konkurirati top timovima. Fnatic i dalje odličan s obzirom da su relativno novi team bez mnogo iskustva i defintivno imaju potencijala, samo trebaju još malo usavršiti neke stvari.

 

Game 5: Meet Your Makers vs Unicorns Of Love – UOL WIN 45:06

BANS

MYM Vs UOL Bans

END-GAME SCOREBOARD

MYM Vs UOL Scoreboard

ITEMS AND BUILDS 

YOUTUBE VOD 

MYM uspijeva sakupiti više killova, ali nisu bili spremni na off meta pickove UOL-a po čemu su oni poznati pa su tako dali previše prostora PowerofEvilu na AP Kog`Mavu koji je carryao late game, a ujedno tu je i bolje shotcallanje sa strane UOL-a koji se tako sada nalaze na odličnom trećem mjestu što je izvan svih očekivanja za novi tim u LCS-u. MYM sa druge strane ima 1-7 i drži zadnju poziciju na ljestvici.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes