Gambit Gaming u šesti tjedan ulazi sa 5-0 winning streak-om te objavljuju kako će zadržati Betsy-a, koji je dosad smatran samo privremenom zamjenom za NIQ-a koji je imao zdravstvenih problema, s obzirom da njegov odličan performance. SK Gaming nakon petog tjedna ne izgleda više nepobjedivo dok Elements uvode još jedan roster change i dovode Krepo-a na mjesto Nyph-a jer očito Kevin nije bio dovoljan da se riješe njihovi problemi. Copenhagen Wolvesi imaju dva teška zadatka zaustavljanja dvs od tri trenutno najbolja tima u Europi; Fnatic i Gambit Gaming.

Game 1 : Giants Gaming VS Fnatic – FNC win 30:48

Screenshot_6

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Fnatic unatoč malo slabijem početku nastavlja svoju dominaciju u Europi. Nakon dobro odrađenog fighta kod Drake-a i i još jednog fighta u jungli uzimaju lagani win protiv Giantsa koji nisu oduševili svojom dosadašnjom igrom te stoje pri dnu poretka.

 

Game 2 : Unicorns of Love VS SK Gaming – UOL win 29:51

Screenshot_7

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

UOL već u early game-u preuzima inicijativu kroz kontrolu Drake-a i outer turreta te na taj način uspijeva counter-ati kompoziciju SK Gaminga koja se temelji na mid i late game-u te uspijevaju negirati Leonu i njezin pick potencijal koji nestaje kada je njezin team na gubitničkoj strani. SK Gaming nakon odličnih 8-0 sada ima 3 losa za redom što ne sluti na dobro i nadamo se da će se uskoro vratiti u formu, prvenstveno zbog nadolazećeg IEM Katowice na kojem će biti jedan od europskih predstavnika.

 

Game 3 : Roccat VS H2K – H2K win 34:10

Screenshot_8

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Iako su early dali nekoliko killova Roccatu, H2K se na vrijeme počinju grupirati i ne daju Roccatu da iskoristi svoju pick-off kompoziciju te na temelju boljih pickova dobivaju svaki teamfight i koriste tu prednost kako bi polako priveli game kraju bez nekih večih grešaka te definitivno izgledaju kao team koji zaslužuje biti u vrhu poretka, a Roccat je i dalje razočaravajuć.

 

Game 4 : Elements VS Meet Your Makers – EL win 35:01

Screenshot_9

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Elements sa novim “starim” supportom Krepo-om napokon izgleda dosta dobro nakon dugo vremena, ali loša strana toga je da su winnali protiv MYM-a, teama koji trenutno ne izgleda kao LCS tier, koji sjedi na dnu poretka bez ikakvih znakova poboljšanja i ako se nešto drastično ne promijeni čeka ih izbacivanje iz LCS-a.

 

Game 5 : Gambit Gaming VS Copenhagen Wolves – GMB win 33:52

Screenshot_10

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Malo turbulentan early game sa strane Gambita, ali odličan Dragon fight i mid game u kojem nisu puštali prednost donose im još jedan, šesti za redom, win. Diamond kao da se preporodio, igra champione koje nitko drugi nije niti taknuo te se čini potpuno neuništivim, ima potpunu kontrolu nad cijelim game-om, a Betsy unatoč tome što je relativno nov u timu se odlično slaže s Diamondom i ostatkom tima te ih jedva čekamo vidjeti na IEM-u.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes