Sedmi tjedan nam donosi 2 zanimljiva okršaja. Prvi je Gambit Gaming vs H2K, makar niti jedan od ta dva tima nije na vrhu poretka oba su na velikom winning streaku i izgledaju jako dobro pa je pitanje tko će odnijeti pobjedu. Drugi game je već svima poznati “El Clasico”, okršaj između Fnatica i SK Gaminga koji oboje i dalje zauzimaju prva dva mjesta poretka, makar SK Gaming zadnja dva tjedna izgleda malo lošije nego na početku splita. Također u sedmom tjednu imamo i dva roster change-a, prvi je novi support za Meet Your Makers; Noxiak, dok je drugi pomalo neočekivani povratak Wickda na početni roster Elementsa koji se sada sastoje od 3 stara člana CLG.eu-a.

Game 1 : Meet Your Makers VS Giants Gaming – MYM win 46:19

Screenshot_11

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Game između dva bottom tima sa poretka koji trenutno ne izgledaju kao da pripadaju u LCS. Dosta spor game u kojem večinu vremena MYM ima kontrolu, ali na trenutke tu kontrolu gube zbog nedostatka visiona kojeg Giantsi puno bolje kontroliraju unatoč tome što su cijeli game na gubitničkoj strani. H0R0 je odigrao izvanredan game na Nidalee koja je donijela kontrolu cijele mape early i mid game, dok je novi support Noxiak također bio odličan i dao malu nadu MYM-u kako se možda mogu izvući sa zadnjeg mjesta i izbeći direktno izbacivanje sa LCS-a. Giantsi ne daju nikakvu znakove poboljšanja te se mogu nadati da će uspijeti zadržati 9. mjesto.

 

Game 2 : H2K VS Gambit Gaming – H2K win 38:41

Screenshot_12

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Iznenađujuće jednostran game, H2K od samog početka kotrolira sve Dragone i Turrete te na temelju toga polako, ali sigurno završava game prema “textbook-u” kako je njima i svojstveno, bez velikih grešaka i bez puno prostora za comeback za GMB. GMB unatoč deficitu cijeli game i dalje izgleda snažno i uspijevaju nekoliko puta iznenaditi H2K, ali to nije bilo dovoljno, ali od njih definitivno možemo očekivati jako dobar permormance na nadolazećem IEM-u te možda neke nove pickove sa strane Diamonda.

Game 3 : Copenhagen Wolves VS Elements – CW win 67:06

Screenshot_13

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Definitivno jedan od najsporijih i najdramatičnijih game-ova sezone. Game sa jako malo killova, sve se vrtilo oko Dragona i Barona, CW uzimaju vodstvo sa dobrim Turret dive-om u 7. minuti i prvi Dargonom, ali Elementsi, koji su vidno bolji nego proteklih tjedana, uz dobro shot-callanje uspijevaju produžiti game i nekoliko puta vratiti prednost u svoje ruke, čak uzimaju i petog Dragona nakon što su bili 3 Dragona behind i pomoću toga i Baron buffa uzimaju 3 Inhibitora, ali nažalost u 66. minuti gube zadnji veliki teamfight i CW na temelju toga uspijevaju završiti game makar nemaju više ni Nexus Turreta ni Inhibitora

Game 4 : SK Gaming VS Fnatic – SK win 37:57

Screenshot_14

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Ovaj put SK se osvećuje za lose od zadnji puta makar su trenutno izgledali slabije nego prije. Nakon ludog fight-a u 4. minuti FNC vodi 3-1 u killovima, ali unatoč tim killovima SK uspije uzeti svakog Dragona i prvog Barona te uspješno kontroliraju ostatak mape zahvaljujući tim buffovima. FNC je imao nekoliko dobrih ideja i pick-offova, ali nakon svih tih killova nikad ne uspijevaju uzeti dodatan objective što ih na kraju košta game-a. Sve u svemu oba tima i dalje izgledaju dobro i biti će zanimljivo vidjeti tko će na kraju splita biti prvi.

 

Game 5 : Roccat VS Unicorns of Love – ROC win 30:56

Screenshot_15

PLAYER BUILDS

YOUTUBE VOD

Vizicsacsi sa još jednim out of meta pickom koji nažalost nije baš najbolje radio. ROC preuzima inicijativu od prve minute, posebice Overpow koji sa nekoliko odličnih roam-ova early game uspijeva donijeti vodstvo svojem timu koji bez problema uspijeva jako brzo to pretvoriti u laganu pobjedu. Oba tima izgledaju kao da imaju potencijala, ali večinu game-ova taj potencijal kao da nestane i počnu raditi glupe greške makar su svi playeri pojedinačno jako dobri.

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes