-
#6490 |
S ponosom vam predstavljamo partnerstvo s organizatorom ovogodišnjeg League of Legends turnira na Reboot InfoGameru – GCX Gamingom. GCX Gaming Champio
[See the full post at: LoL Kvalifikacije #2 za Reboot InfoGamer GCX Gaming Championship]#6529 |Zasto je pomaknuto vrijeme starta u subotu? Mislim da stvarno nije u redu jer su si neki vec slozili raspored prema prvotnom startu kvalifikicija I sad nece moci igrati u osmini finala ako eventualno produ.. Bilo bi lijepo da vratite pocetak kako je i bilo napisano.
#6530 |Pozdrav Kriza,
Kvalifikacije #1 su također trebale početi u 16:00, ali smo to pomakli zbog Worldsa. Nama je teško izvesti kvalifikacije ako počinju u 18:00, a osim toga, uvijek nekome neki termin iz nekog razloga neće odgovarati. To je jednostavno tako.
Greškom admina to nije odmah pri postanju napisano, ali smo kroz koji sat napravili update.
-
This reply was modified 7 years, 7 months ago by
sprEEEzy.
#6548 |A što se tiče check-ina..Da li to mora stisnuti baš leader ili može i neki drugi član teama? Jer ja sam leader, ali neću biti u mogućnosti igrati u petak pa me zanima da li mogu prenijeti tu funkciju “leadera” na nekog drugog člana teama koji bi onda bio zadužen za check-in i IRC chat te ako da, kako da to napravim? 🙂
#6553 |Poštovanje
Zamolio bi organizatore da ako ste u mogucnosti pomaknete dan kvalifikacija sa petka na subotu jer nije praktično u razgovoru sa kolegama iz cijele hrvatske dosli smo do sljedeceg zakljucka “petak je radni dan i samim time snaga turnira opada jer mnogi nece biti u mogucnosti pristupiti kvalifikacijama sto je steta jer postoje timovi sa velikim kapkapacitetom koji nece moci pokazati svoje vjestine.”
Ako ništa bar da ne pocima tako rano tipa 8 sati, skola fakultet obaveze huh.. stvarno ako je ikako moguce da nam izađete u susret.
Unaprijed se zahvaljujem na razumjevanju.#6554 |Ovaj termin paše jedino osnovnoj školi i to ako su jutarnja smjena
#6558 |@Matroda, pošto se igraju grupe, prvi match se može izgubiti i svejedno proći. Osim toga, ako bi se start stavio kasnije, do kad bi se igralo – 2 ujutro? Nemoguće je napraviti da svima odgovara.
LAN će se također igrati između ostalog i u petak (od jutra do večeri), tako da razmislite uopće možete li doći na LAN zbog obveza poput škole.
#6559 |Update #2
Pomaknuto vrijeme starta u petak za pola sata (start u 21:00). Check-in i dalje ostaje od 20:00 do 20:30, a bracketi će biti objavljeni nakon check-ina.
#6561 |Zahvaljujem se sto ste nam izasli u susret. Pitanje vezano za gubljenje prvog gamea. ako ne dođemo na prvi game izgubimo(check in potvrđen) pojavimo se samo u 22:00 i normalno nastavljamo s turnirom?
#6602 |Ja sam leader teama pulvis et umbra sumus i samo javljam da ce me na chatu zamijeniti mister meow jer ja necu biti u mogucnosti..
#6606 |Zasto teamovi koji nisu sudjelovali na prvom turniru nemaju prednost pred onima koji jesu? S trenutnim sistemom se desava situacija da neki teamovi nece biti u mogucnosti uopce sudjelovati na turniru jer nisu bili dovoljno brzi :/ Vrlo vjerojatno ste predvidjeli da nece biti 64 razlicitih teamova (inace bi bio jedan turnir i gotovo) te zbog toga smatram da bi gornje pravilo mogli uvaziti za nadolazeci (2.) turnir. Pozdrav
-
This reply was modified 7 years, 7 months ago by
You must be logged in to reply to this topic.