Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Fiuman
  Participant
  Post count: 2
  #3190 |

  Da izbjegnemo daljnje upite i javljanja “zato što se vidio negdje nekakav nečiji post” mogu ja i ovako napisat. 😀

  Naime, ovo je jedan klančić kojeg smo stvorili frend Dadomir i ja, sa ciljem isprva da nekako nazovemo naš TeamSpeak server kojeg sam dobio i kojeg smo objeručki prihvatili nakon dugogodišnjeg korištenja Skypea i dosadnog pozivanja online ljudi. Oboje shvaćamo koliko TS olakšava taj proces a i besprijekorno je zabavnije igrati uz društvo općenito, to se vj svi slažu. S obzirom da smo se primarno uhvatili StarCrafta nazvali smo sve skupa Swarm Control i stvorili istoimeni team/duo u igri.
  Ubrzo su se pojavili neki naši prijatelji sa željom da se također druže i igraju. Pa je SC team porastao na 6, League of Legends na 5, a članovi igraju i Diablo, Dotu, Heroes of The Storm itd. Sve u svemu sada nas ima trenutno 12.
  S obzirom da se je naš zadnji član javio jer je negdje vidio moje objašnjavanje prijašnjim članovima gdje da me dodaju i zatraže TS server name da bi se došli s nama igrati, ovim putem službeno pozivam sve voljne igranja (primarno StarCrafta, ali eto i koje druge od navedenih igara) da se jave na moj blizzard Battle.net tag FiUM4N#2570 te dobijete sav potreban info.
  Mi smo inače team isključivo složen iz čiste potrebe za zabavom i druženjem, puno prije nekog pro igranja. Npr u StarCraftu nas ima od onih koji igraju 3 tjedna ukupno, do onih koji igraju godinama te su igrali i najviše lige, no to u konačnici trenutno nikom nije ni bitno. Međusobno vježbamo, igramo se, zabavljamo se. Dobna granica vrti se od 24 do 28 godina, pa kako tko stigne od faksa i posla dođe na TS i pridruži se ostatku. Ako slučajno želite igrati i nešto 10to, ekipa je uvijek otvorena za sve u čemu će se uključiti većina.
  To bi bilo to, a vi budite ugodno pozdravljeni. 🙂

  Barracuda
  Participant
  Post count: 30
  #5365 |

  Nikakav link? Neki site i tako to ?

  U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.