-
#1186 |
Za standardni spam i nasumični balance whine
Come on sucker, lick my battery
#1425 |buuuuu ovo nije pravi shoutbox buuu
#1430 |Smijesno da nema shoutboxa ali s drugge strane kad pogledam, da se spliko nadje ovdje sa lolerima i ostalim ljudima mislim da bi nastao opci kaos 😛
#1441 |vjerujem u sposobnost ove uprave i mislim da decki znaju kaj rade 😉
#1444 |Mislim da bi bilo dobro staviti shoutbox… ako ne na main sajt onda ga negdje zakamuflirati u SC dio 😀
#1468 |Shoutbox ne funkcionira kako spada kada ima previše korisnika. Isto kao i Twitch chat 😀
Come on sucker, lick my battery
#1471 |Ma to nije poanta bitno je samo da se spliko cuje
#1511 |MA naviknut se treba na ovaj sistem. Promjene su uvijek dobrodošle pogotovo kada su na bolje! A ova itekako jest 🙂
#1533 |a da stavite splitkoshout, di samo splićo govori ono što ima za reć a mi ostali čitamo s odobravanjem, jedan član jedan glas
#1705 |Šta se događa s brood warom u Koreji, vidim na twitchu puno više ljudi prati brood war nego sc2
#1770 |Ma forum meni dalko drazi od shoutboxa.
Šta se događa s brood warom u Koreji, vidim na twitchu puno više ljudi prati brood war nego sc2
Pa normalno… Prvo balans, ma necu o ovome uopste tipkarat :). A kao drugo BESPLATAN JE.
A budale iz blizzarada trebaju sc2 treci nastavak pustit kao zasebnu igru “sto sam citao da i hoce, neces trebat imat predhodne dvi da bi mogao igrat” i dat je besplatno… DA DA dobro si procitao besplatoooooo, pa da vidis kako ce se popet broj igraca i to drasticno.U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.#1777 |Ma ne kažem zbog toga, igrao sam i pratio brood war ali mi se cini da se u zadnjih mjesec dva puno vise poceo igrat. Ovo da je besplatan to nisam znao :O Otkad?
#1779 |Da pa odavnih dana samo ides na http://iccup.com/en/ i downloadas iCCup Launcher – http://iccup-launcher.software.informer.com/download/
skines sebi fino BW preko torenta i peglas preko Launchera. Na iCCup siteu ti sve fino pise kako to uredit.
A i prije su preko jednog cd key-a “na bw-mislim” mogla 4 igraca istodobno igrat.
A cak ja imam origigi key 😛
U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.
You must be logged in to reply to this topic.