-
#1792 |
Ja nemogu nikako jahati taj vaš BW hype. Igra je bila super da se razumimo..u prošlom jebenom desetljeću. Kad sad vidim onaj pathing unita i grafiku u kocki loše mi dode. Tako mogu igrat i LoL, jeza me hvata na pomisao…
#1793 |Ja nemogu nikako jahati taj vaš BW hype. Igra je bila super da se razumimo..u prošlom jebenom desetljeću. Kad sad vidim onaj pathing unita i grafiku u kocki loše mi dode. Tako mogu igrat i LoL, jeza me hvata na pomisao…
#1794 |Ne mogu ga ni ja vise igrati, probao sam par puta ali nije to vise to 🙁
#1813 |A to što ekipa voli igrati na crackanoj igri prek iccupa ne znaci da je igra free2play xD
Ma igraju svi preko launchera, jer ima vise ljudi.
Ja nemogu nikako jahati taj vaš BW hype. Igra je bila super da se razumimo..u prošlom jebenom desetljeću. Kad sad vidim onaj pathing unita i grafiku u kocki loše mi dode.
Ma ja sam sc1 igra od samog pocetka pa sve do samog kraja bw-a, tocnije do onog preljepog dana kada sam instalira sc2 :).
E sad nije meni problem grafika, to jos nekako mogu i prozvakat. Meni je problem sto je sc1 usporen. Radnici ne krecu sami na minerale vec ih ti moras poslat “i to svakoga moras poslat na svoj min, jer ako nisi cekaju u redu i jedan po jedan vare samo na tom jednom mineralu budale”. Onda je jedinica ogranicena na 12 unita, naci na jedan h key mos oznacit samo 12 unita i to je kao jedna jedinica, sta znaci da oznacis svoju vojsku za napad doslovno koristis sve h keyeve od 1 do 9, ubijacina dok sve posaljes. Ima tu jos puno stvari sta je u sc2 puno pojednostavljeno.
Eto zbog toga se meni to neda vise niti upalit.
U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.#1917 |Hoce li ForGG biti kažnjen zbog ove zajebancije u prvom gameu vs firecakea. Vidio je da je izgubio prije 40 minuta
#2019 |Neznam za kaznu ali nije ba maner igrac
U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.#2022 |Znam da je netko popusio kaznu nedavno zbog takvih stvari
#2044 |ko lillekanin jer je na twitteru objavljivo slike i namjerno nije htio napadat da bude što duže, ovo je drugačiji game bio a zerg je više kriv što je tako dugo se igro jer je mogo 3 puta napravit novu vojsku s bankom, a forgg se jedino mogo nadat nerješenom
#2440 |Pozdrav!
Evo frend i ja smo opet krenuli sa Starcraft 2. Naime pauzirao sam dobrih godinu dana od zadnji put te sada opet par tjedana igram aktivno. Frend je i bio okidač s obzirom da je tek prije 2 tjedna igru i kupio, a jednom kad se krene ne može se stat. 😀 Ugl, ako ima tko zainteresiran može nam se slobodno pridružiti. Obnovili smo i osobni Ventrilo account te imamo i mogućnost druženja jel dok igramo. Tako da me dodajte pod FiUM4N#2570 na Battle.net klijentu. 🙂#2494 |Ma @Sinke nisam napisao da ce bit LOTV besplatan, već da bi bilo punoooo više igrača da “daju igru besplatno”. A možemo si mislit što će je Blizzard dat besplatno 😀 .
Ali… velik je pomak to što je LOTV neovisan i gameri koji “ne žele/nisu u mogućnosti” kupovati prvi i drugi nastavak, dovoljno će im biti kupiti samo LOTV i zabava počinje.
-
This reply was modified 8 years, 3 months ago by
Barracuda.
U raju je lijepo ali je u paklu ekipa.#4705 |Dobro imal nekog zivog u ovoj igri 🙁 kako je jebeno dosadno igrat ladder po cijele dane..
samo igram nitko nista ne vajna malo u HRV-1 ili nesto. daj ajmo napraviti community esport.hr da se ekipa barem nesto pise, onaj HRV-1 je umro. ko i pol igre
-
This reply was modified 8 years ago by
Noni.
-
This reply was modified 8 years, 3 months ago by
You must be logged in to reply to this topic.