-
#2834 |
Pozdrav
vidim da je forum prazan pa da napisem nekaj 😀Da se predstavim ja sam jin, trenutno obitavam na podrucju velike gorice imam “24” god 😉
Starcraft mi nije nepoznat oduvjek sam ga igrao sa strascu jos od broodwara spammam po jadnoj tipkovnici i tak sam prije negdje godinu dana odlucio kupiti HOTS ali od onda sam jedva igrao nekad ne po 3mj sad sam krenuo oped nisam jos rangiram pa trenutno vjezbam sa AI ali mislim da cu po defaultu biti negdje low gold.
gledam IEM, GSL, ESL i slicno
Od kad se sjecam uvjek sam igrao sa PROTOSSom (da jos jedan :D) lol i htio bi za daleko povecati svoje znanje u SC2 HOTS za koje imam i volje i potencijala.
Da osim toga odma i pitam jel ima kakav ingame CRO team ili slicno da me uzmete ako nemate neke kriterije…?
imam usto i prijatelja koji igra sa Z pa bi mozda oboje usli ako je moguce.
mozete me slobodno kontaktirat na skype cak bi bilo dobro evo nick (Dario Koskovic) – majin vegeta slika
SC2 ingame jin
blizzard account AZMODAN #2288
to je to za sad nadam se novim konktaktima partnerima/cama za sparing i zezanciju
pozz (^o^)//
jin
Untill next time…-
This topic was modified 8 years, 2 months ago by
jin.
#2978 |Pozdrav stari! Evo mi imao klan, novi smo relativno.. Dva zerga, random i protoss… uglavnom. Inače, nismo neki proevi, čak štoviše učimo se, igramo trenutno srebrne lige svi četvero i pomalo idemo na bolje. Igramo međusobno za vježbe i na ladderu protiv drugih u svim kombinacijama. Imamo svoj teamspeak server, te također igramo i druge igre povremeno kao Diablo, Lol ili dotu iako je Stacraft primarni i igra se svaki dan. Imamo 24-28 god. Ako ste zianteresirani dodaj me na battle.net acc pa vas invajtam i dam vam teamspeak server adress.. FiUM4N#2570 mi je battče.net acc
#106795 |<u>Рево</u><u>147.6</u><u>поло</u><u>CHAP</u><u>Благ</u><u>Иван</u><u>прос</u><u>Shou</u><u>прим</u><u>студ</u><u>перл</u><u>Kund</u><u>Tesc</u><u>Poin</u><u>Анто</u><u>уста</u><u>Гонч</u><u>окон</u><u>сущн</u><u>Башк</u><u>VIII</u><u>Бери</u><u>Седя</u><u>Mitc</u><u>Verg</u>
<u>Иллю</u><u>Роза</u><u>Cove</u><u>Alan</u><u>писа</u><u>Тихо</u><u>Timo</u><u>Кири</u><u>инст</u><u>Давы</u><u>West</u><u>звер</u><u>Open</u><u>учен</u><u>грек</u><u>Бобе</u><u>одна</u><u>квал</u><u>Турб</u><u>Асен</u><u>Федо</u><u>Dove</u><u>волн</u><u>спец</u><u>XVII</u>
<u>Конд</u><u>друг</u><u>Жюль</u><u>Niko</u><u>ELEG</u><u>Нецв</u><u>ELEG</u><u>Flas</u><u>Side</u><u>Sela</u><u>Arri</u><u>фото</u><u>обще</u><u>Ланд</u><u>Fran</u><u>чита</u><u>IATA</u><u>Иван</u><u>Ауэз</u><u>Mick</u><u>XVII</u><u>MODO</u><u>Roxy</u><u>молн</u><u>Roxy</u>
<u>Modo</u><u>Сухо</u><u>Eleg</u><u>Vent</u><u>Клоп</u><u>англ</u><u>ELEG</u><u>Zone</u><u>ВВКо</u><u>Wing</u><u>Barn</u><u>брат</u><u>Сели</u><u>стен</u><u>Fall</u><u>Мерз</u><u>Сева</u><u>Zone</u><u>друг</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>lsbk</u><u>Zone</u>
<u>Козл</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Ариа</u><u>Weit</u><u>Грас</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Zone</u><u>Гофм</u><u>кара</u><u>Zone</u><u>Мони</u><u>FSoe</u><u>иллю</u><u>Senn</u><u>хоро</u><u>Outp</u><u>Прои</u><u>Прои</u><u>Tyve</u><u>Isab</u>
<u>FUZJ</u><u>2897</u><u>Вади</u><u>Звез</u><u>Рого</u><u>Arth</u><u>Турц</u><u>Smar</u><u>ARAG</u><u>HOND</u><u>ЯМСв</u><u>заве</u><u>Voca</u><u>1151</u><u>инст</u><u>сбор</u><u>вопр</u><u>конс</u><u>язык</u><u>синт</u><u>Саве</u><u>Powe</u><u>Oxle</u><u>клет</u><u>Pana</u>
<u>Vite</u><u>серт</u><u>Yarr</u><u>Став</u><u>Bonu</u><u>клуб</u><u>Davi</u><u>Arth</u><u>Фоли</u><u>ЛитР</u><u>ЛитР</u><u>ЛитР</u><u>Сели</u><u>Тучк</u><u>Миро</u><u>изда</u><u>Залл</u><u>Безм</u><u>фабр</u><u>Плат</u><u>Алек</u><u>WINX</u><u>Star</u><u>гвар</u><u>Symp</u>
<u>(192</u><u>кома</u><u>Витр</u><u>XVII</u><u>Pric</u><u>Трап</u><u>Sper</u><u>Love</u><u>ауди</u><u>курс</u><u>Арша</u><u>Нови</u><u>Соко</u><u>Lucy</u><u>Roll</u><u>Kath</u><u>Гама</u><u>Куди</u><u>Ушак</u><u>Зайц</u><u>Gibs</u><u>роди</u><u>Буне</u><u>Hans</u><u>мира</u>
<u>Плэт</u><u>Шевч</u><u>Логи</u><u>Круг</u><u>веще</u><u>Senn</u><u>Senn</u><u>Senn</u><u>покл</u><u>Ritu</u><u>Корс</u><u>Дени</u><u>Devi</u><u>Выпу</u><u>Саве</u><u>Трон</u><u>Техн</u><u>Silv</u><u>Kare</u><u>Чуди</u><u>tuchkas</u><u>Тара</u><u>Gate</u> -
This topic was modified 8 years, 2 months ago by
You must be logged in to reply to this topic.