Harstem osvaja GSI, Snute ponovno drugi

Harstem osvaja GSI, Snute ponovno drugi

U prekojučer održanoj završnici prvog Premier tier turnira iz “Gold Series” turnira, Harstem je u finalu nadigrao Snutea te time postao 2016 WCS Shangai Tournament prvak!

Dok je grupnu fazu obilježila diskvalifikacija Siorasa zbog ne dozvoljenog pristupa Harstemovim replayevima, bo8 prvo donosi odličan meč između Nerchia i Snutea gdje Snute odnosi pobjedu s 3:2 te kasnije Harstem na sličan način svladava Hasa. puCK i PtitDrogo nešto jednostavnije završavaju svoje četvrtfinalne mečeve te s 3:0 svladavaju Scarlett odnosno Dminga.

U prvom polufinalnom meču Snute s 3:1 prolazi preko PtitDrogoa i dočekuje Harstema koji je s 3:1 u finale prošao preko puCKa.

Finale je dakle odnio Harstem s 4:1 te time postao prvi nizozemski igrač/osvajač Starcraft 2 premier turnira od 2011. godine kada je Ret pobjedio na SteelSeries Starcraft II Challenge turniru. Ujedno je Harstemu ovo osobno, prvi premier tier turnir! Harstem se time doma vraća “teži” za 16,000 $ te 1,000 WCS bodova.

Snute je ponovno drugi kao i na nedavno održanom WCS Winteru u Katovicama dok su puCK i PtitDrogo treći odnosno, četvrti.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |March 28th, 2016|Starcraft 2|2 Comments
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.