Jedna od stvari koje ne volim u Doti 2 je nestabilnost timova i prebrzi raspad istih. Pobjednici The Internationala 3, Alliance, nisu više sjena tima koji je nekada dominirao i izgubio je skoro sve core članove. Na’vi, finalisti u TI3, također više nemaju Puppya i Funnika koji su bili okosnica tima. Pobjednici The Internationala 4, NewBee, potpuno su se izblamirali na Dota Asian Championshipu. Čak su i američki titani, Evil Geniuses, izgubili su dva ključna igrača u Arteezyu i Zaiu te izgubili svoju prepoznatljivost, ali srećom, doveli igrače koji im još bolje odgovaraju. Za koga onda navijati?

about-merlini

Zgodan i plodan

Zato tu dolazi Merlini, legenda koja je posljednjih godinu dana provela castajući za Beyond The Summit i koja se vraća nazad u kompetitivno igranje. Zajedno sa TC-em (bivši Liquid), Foggedom (Dignitas, Top 12 TI3), Clairvoyancem i Monibem stvaraju novi tim koji će konkurirati za NA slot The Internationala 5.

Iako je novijim igračima poznat kao standin za team Zephyr u južnoj Koreji, Merlini je poznato kao gosu još iz ranih WC3 dana 2006 godine. U timu Meet Your Makers osvojio je Dreamhack. Osim za njih, igrao je za Evil Geniuse, Nirvana.int, SK Gaming i još nekoliko timova aktivno do 2012. godine.

 

Ako želite naučiti nešto više o ovom gosu igraču, definitivno preporučam njegov YouTube kanal

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes