Kao što smo i najavili, nastavljamo s pregledima LCS matcheva. Prvi dan Američkog LCSa je prošao vrlo uobičajeno. Svi favoriti su pobjedili, jedino s TSM dosta napatio s iznenađujuće dobrim Gravityjem te CLG koji je dosta loše otvorio svoj game protiv Coasta te učinio game zanimljivijim. Scarra je kao Coach ugledao svjetlo LCS pozornice te sa svojim smotanim ponašanjem nasmijao brojne gledatelje.

 

Game 1 : Team Coast vs Counter Logic Gaming – CLG WIN

END-GAME SCOREBOARD

lcs week 4 day1

 

Item Builds 

Twitch VOD

Game je poceo vrlo dinamično. Coast je na iznenađenje svih u early gameu jako dominirao. Chris je sa svojih par dobrih i promišljenih poteza nadigrao ZionSpartana i Xmithiea te u sljedecem navratu na topu Doublelifta, Aphromooa te Xmithiea. U početku je sve izgledalo bajno za Coast kao da je CLG izgubio svoju moć koju je prikazivao u predhodnim gameovima, sve je bilo na strani Coasta. CLG se vratio na osnovu svoje timske uigranosti i jednim team fightom preokrenuo cijeli game. Sve u svemu jako zanimljiv match.

 

Game 2 :  Winterfox vs Team Impulse – Winterfox WIN

END-GAME SCOREBOARD

lcs week4day1_game2

 

Item builds

Twitch VOD

Sve u svemu jedan rutinski odrađeni game Winterfoxa. Od početka gamea pa do samoga kraja sve je odrađeno vrhunski. Početak je malo više bio na strani Team Impulsa, ali se Winterfox sjajno obranio te odgovorio na njihove napade uzimanjem dragona. Altec kao i svaki game je odigrao fantasticno, Pobelter je imao isto jedan dobar game. Tu je i Helios koji je obavio jedan fantastican posao iz junglea.

 

Game 3 : Team Dignitas vs Cloud9 – Cloud 9 WIN

lcs week4day1_game3

Item Builds

Twitch VOD

Vrlo monoton game sa malo akcije između duo laneova. Malo atrakcije dao je meteos sa svojim uobicajenim jungle invadeovima. Malo me je začudilo što je Dignitas uzeo prvog dragona jer to je uobicajena rutina Cloud 9 da uzme prvog dragona i s time ostvari prednost s koju sve vise povećava. Sve u svemu game koji je jako dosadan sa previse 0 za 0 fightova sto se na kraju vidi sa svega 8 killova od kojih 7 su se dogodili u zadnja 2 fighta.

 

Game 4 : Team8 vs Team Liquid – Team Liquid WIN

lcs week4day1_game4

Item Builds

Twitch VOD

Game koji je od pocetka vodio u jednom smjeru.  IWDominateov gank na botu popracen Quasovim teleportom doveo je do početna 3 killa za Liquid. Team 8 je na to odgovorio dragonom, ali to im nije puno pomoglo. Liquild je igrao svoju igru te svakim korakom game privodio kraju. Pokazuje li ovaj game da se Liquid konacno uigrao ili je Team 8 jednostavno preslab protivnik? Saznat ćemo kroz naredne gameove.

 

Game 5 : Gravity vs Team Solomid – Team Solomid Win

lcs week4day1_game5

Item Builds

 Twitch VOD

Game pun preokreta i trowova. Bolji start Gravityja, te nakon toga trow u prvog fightu, da bi se vratili iz baze i odigrali fantastican fight i zasluzili si u drugog dragona. Nakon toga opet trow od strane Gravityja te se TSM vraca u igru. Nakon toga je Gravity sve više radio greške, počevši s Smiteviciousovim poznatim smiteom te je TSM malo po malo game privodio kraju.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes