Game 1 : Winterfox vs Cloud9 – Winterfox WIN

END-GAME SCOREBOARD

lcs week 4 day2_game1

WFX je odlučno krenuo u game sa četvero ljudi na bottomu i early dive-om, ali to im nije donijelo veliku prednost jer je C9 imao vodstvo u minionima i uzeo prvog zmaja, ali uz nekoliko dobrih teamfightova i odličan play Gleeb-a na midu WFX vraćaju lead i ne puštaju ga do kraja gamea. Unatoč nekonzistentnosti sa ovim gameom WFX je ponovno dokazao kako mogu konkurirati najboljim timova LCS-a dok se C9 i nakon 4 tjedna pokušava vratit na razinu po kojoj su svima poznati.

ITEM BUILDS

YouTube VOD

 

Game 2 : Team Impulse vs Team Coast – Team Impulse WIN

lcs week 4 day2_game2

TIP je od početka gamea odlučio posvetiti se top strani mape , gdje je Rush napravio dva dobra dive-a sa Impactom , za to vrijeme se Impaler posvetio bot strani mape sa dva dobra ganka na duo lane na botu . Zbog tog pritiska na botu uspijevaju osigurati zmajeve , ali kasnije je TIP imao jaci teamfight sa rumbleom te stabilizira game i polako povećava vodstvo. CST uspijeva dobiti jedan teamfight nakon odličnog hook-a Sheep-a na Jinx , te uzima barona.TIP uspijeva dobiti fight i dok je CST imao barona i nastavlja sa zatvaranjem game-a.

ITEM BUILDS

YouTube VOD

 

Game 3 : Team Solo Mid vs Counter Logic Gaming – TSM WIN

lcs week 4 day2_game3

Ovo je “el classico” NA LCS-a i to se vidjelo od samog početka game-a sa lane swapeovim-a. Doublelift i aphromoo uspijevaju dobiti first blood na dyrusu koji je lanea-o solo protiv njih dvoje i overextendao se po nekoliko miniona . CLG sveukupno vodi u early i mid game-u , osiguravaju zmajeve i barone . TSM osigurava svog prvog zmaja u 35. minuti i time sprječavaju CLG da uzme svog 5. zmaja i veliki power spike. TSM je bolje odigrao late game teamfightove , ponajviše zahvaljujući Doubleliftu koji se loše positiona i umire.

ITEM BUILDS

YouTube VOD

 

Game 4 : Gravity vs Team Liquid – Gravity WIN

lcs week 4 day2_game4

Gravity je pustio 2 rana zmaja Team Liquidu ali zato uzimaju kontrolu na ostatku mape , osiguravaju killove i turret pressure. Gravity je uspostavio kontrolu i polako skupljao sve veću i veću prednost.

ITEM BUILDS

YouTube VOD

 

Game 5 : Team Dignitas vs Team 8 – Team Dignitas WIN

lcs week 4 day2_game5

 

Team 8 se dobro držao u početku game-a , osiguravali su zmajeve i držali malu prednost u goldu , ali Team Dignitas je uspio dobro wardati i hvatati članove Team 8- a dok su prolazili sami .Tako je Team Dignitas polako prešao u prednost koju nije ispustio do kraja game-a. Gamsu i Shiptur su jako dobro odigrali i oni imaje najveće zasluge za tu pobjedu

ITEM BUILDS

YouTube VOD

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes