Overwatch Beta Stream na našem YouTube kanalu

Overwatch Beta Stream na našem YouTube kanalu

E-Sports Hrvatska je dobila flag na jedan account, što znači da krećemo s aktivnim streamanjem Overwatcha na hrvatskom jeziku. Osim samog streamanja, potrudit ćemo se napraviti i kratke preglede heroja/roleova. Također primamo ideje što bismo sve mogli raditi 🙂

Prvi stream je već danas, u 17:00 sa sprEEEzy-em na našem YouTube gaming kanalu. Do sada nismo niti otvorili igru tako da će ovo danas biti “First look”.

Što je to Overwatch?

Overwatch je timski FPS s karakteristima MOBA igara. Nešto između igre Team Fortress (igra s ciljevima, klase igrača sa specifičnim mogućnostima), Unreal Tournamenta (specifično Assault moda gdje se na velikom broju mapa postižu ciljevi i na kraju runde okreću uloge) i Dote (svaki heroj ima dva do tri specijalnosti i ultimate). Igra se u izradi godinama i engine je iznimno gladak i fleksibilan, stil igre je iznimno brz i modovi su vremenski ograničeni (znači da mapa traje 10-20 minuta). Overwatch trenutno ima dva moda – Payload i Point Capture – gdje je prvi klasični mode iz TF gdje se vozilo mora prenijeti iz točke A do točke B u određenom vremenu, dok je drugi mod osvajanje točaka na mapi u stilu Domination moda iz igre Unreal Tournament. Oba moda su predviđena za igru 6na6, a heroji se mogu mijenjati svaki puta kada umrete na mapi.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |November 2nd, 2015|Overwatch|2 Comments
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.