Tražimo nove suradnike!

Tražimo nove suradnike!

Udruga E-Sports Hrvatska još jednom traži pozamašan broj mladih nadobudnih ljudi koji bi na neki od niže navedenih načina mogli doprinijeti razvoju domaćeg gaminga, a ujedno steći poznanstva, iskustvo, a možda i nešto vrijednije – poput referenci za budući posao.

Pošto smo se bacili u projekt koji je puno opsežniji nego iti jedan koji smo do sada radili, jednostavno nam je potreban velik broj zainteresiranih pojedinaca koji bi zajedno s nama radili na podizanju hrvatske gaming scene na jednu višu razinu. Samo s vašom podrškom možemo doći do većih sponzora i boljih partnerstva – što znači više turnira i više sadržaja.

Uz prijavu za bilo koje mjesto, obavezno se predstavite te navedite što više detalja o sebi: koliko se dugo bavite time, gdje ste do sada radili nešto slično, zašto bismo trebali odabrati baš vas, zašto želite raditi s nama, itd. Uvjet za prijavu je navršenih 16 godina. Što više teksta u prijavi, to ćete nam bolje pokazati koliko ste zapravo zainteresirani.

  • Video editor (sve igre) – osoba koja bi radila kratke video uratke (trailere, highlighte i sl.). Potencijalnom kandidatu nudimo mogućnost rada na Stream PCu u našem studiju (uživo ili preko Teamviewera). Od kandidata se očekuje smisao za izradu, brzina, jednostavnost i naravno poznavanje barem jednog od Vegas/Premiere/AE..
  • News writer (jedna ili više igara | domaća i/ili strana scena) – osoba koja je sposobna samostalno napisati kratki članak o nekoj akutalnoj temi u igri koju pokriva ili npr. izvještaj s nekog od naših turnira. Svakako potrebna iznadprosječna pismenost 🙂
  • Administratori za turnire (Dota, Hearthstone, LoL) – odgovoran, ali ne baš zahtjevan posao. Najviše se svodi na odgovaranje na pitanja i mirno rješavanje eventualnih problema tijekom turnira (uz diskusiju s ostalim adminima). Također možete i direktno utjecati na format turnira vlastitim prijedlozima i idejama. I da, admini mogu igrati na našim turnirima.
  • Casteri (Dota, HS, Starcraft, CSGO) – iako smo castere već tražili i dobili velik broj prijava, nakon selekcije je ipak ostao dio mjesta nepopunjen. Od castera tražimo fluentnost govora, elokventnost i barem neko minimalno iskustvo u castanju. Potrebno je biti raspoloživ barem dvije večeri u tjednu. Svi casteri imaju priliku i raditi uživo s nama iz Stream Studija u Zagrebu 🙂
  • Grafički dizajner – osoba koja bi po potrebi izrađivala featured slike za vijesti, turnire i sl. Potrebno poznavanje alata poput Photoshopa.

Trebamo napomenuti da se ovdje radi isključivo o volonterskom radu, pošto smo ovdje svi radi toga što želimo nešto postići, a usput se družiti i dobro zabaviti.

Prijave na mail: pisma@e-sports.hr

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |October 8th, 2015|General|1 Comment
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.