Upute i pravila kladionice

E-Sports.hr kladionica je idealno mjesto za sve pojedince koji se žele iskazati u poznavanju strane i domaće scene u najpopularnijim online igrama današnjice.

Kladionica radi na principu bodova: pri prvom otvaranju stranice kladionice automatski vam je dodijeljeno početnih 20 bodova.

slika2 Plavom bojom su označeni otvoreni parovi na koje možete stavljati bodove.

slika1 Crvenom bojom su označeni svi parovi koji se trenutno odigravaju.

slika3 Bijelom bojom su označeni matchevi koji su već odigrani, a pobjednik je označen boldanim slovima.

Svako 2 mjeseca kladionica ulazi u novu sezonu. Na kraju svake sezone se trenutni poredak igrača pohranjuje u Hall of Fame. Najbolji igrači osvajaju nagrade (ukoliko ih ima) te se stanje bodova svih igrača postavlja na 20. Posljednje pravilo je uvedeno iz 2 razloga:

  1. Ukoliko na početku svake sezone svi igrači imaju isti broj bodova, tada će svima biti jednako lako doći do nagrada na kraju sezone
  2. Pošto jedino članovi udruge mogu resetirati bodove natrag na 20 u bilo kojem trenutku tijekom trajanja sezone, ovim opravilom omogućujemo svim igračima da sudjeluju u klađenju u svakoj novoj sezoni, čak i ako u svakoj prethodnoj izgube sve bodove

Nakon odigravanja nekog matcha, unos rezultata od strane administratora može potrajati i do 24h. Naravno, administratori će nastojati unijeti rezultate što prije moguće.

Do poništenja matcheva ili betova može doći iz više razloga. Pri poništenju vašeg beta bit će vam vraćen cijeli ulog. Nažalost, jednom poništen bet ne može bit obnovljen ni u kojem slučaju.

U HoF-u možete pronaći općenite statistike iz svih sezona zajedno, kao i konačne poretke svake sezone zasebno. Zlatnom bojom su označeni članovi udruge, dok su plavom bojom označeni administratori.

Vjerujemo da će se većina igrača odlučiti i za klađenje na neke domaće matcheve. Ukoliko primijetimo bilo kakav pokušaj namještanja matcheva, pojedinci koji budu u to uključeni će biti vrlo oštro kažnjeni.

Nadamo se da ćete se zabaviti na našoj kladionici, a možda čak osvojiti i neku sponzorsku nagradu. Ukoliko želite podržati rad udruge, svakako vam preporučamo da postanete njenim članom. Osim simbolične članarine, uvelike nam pomaže i što veći broj registriranih članova.

Udruga E-Sports Hrvatska