WCS Challenger parovi

WCS Challenger parovi

Danas su Apollo, Khaelaris i treći lik koji voli držat tablet i birat mape zvan Graham odradili izbor parova za WCS Challenger. Koncept je nov i nakon prošlogodišnje parodije kada su morali ponovno raditi biranje zbog nekih pogrešaka, ovo je ispalo dosta profesionalno i brzo.

Prvo su prošlogodišnji Premier igrači birali protivnike koje žele, a zatim igrači koji su viši po seedu (WCS bodovi) birali svoje igrače. Isto to je napravljeno i za WCS NA regiju.

 

Regionalni predstavnik Beastyqti je izabran u prvom picku od strane Liquid.Bunnya i imat će znatno teži posao od prošle sezone, gdje je ispao 2-3 od Welmua. Zergovi su uglavnom birali Zergove jer još uvijek ne znaju kako igrati bez Swarmhostova, osim Serrala koji je opet uzeo Harstema. Zanimljiv je i pick TheLittleOnea koji ide na Nerchija, a protiv njega ima užasan winrate.

wcs_grupe_1

 

U drugom krugu ima puno zanimljivih matcheva, od skandinavske bitke između Targe i Elfija, Terran kralja Happya i MarineLorda, Morrowa i Petraeusa, a najzanimljivi match je ponovni rat između Mane i Heromarinea.

wcs_grupe_2

 

U WCS NA još uvijek vlada problem kao i prije gdje korejski igrači dolaze i uzimaju sve što se uzeti može. Ova sezona je posebno kontroverzna jer su Jaedonga i Stardusta koji su igrači mečeve iz Koreje a ne iz regije gdje su prijavljeni, ali im je Blizzard progledao kroz prste.

wcs_grupe_3

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
By |April 21st, 2015|Starcraft 2|3 Comments
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.